Del Hovedrolle i kortfilm

Hovedrolle i kortfilm

Vi er en gruppe af 6 unge studerende, som er i fuldt gang med vores medieproduktions-projekt, hvor vi skal instruere en kortfilm der bliver utrolig gennemført, professionel og med et flot kunstnerisk indtryk.
Til denne kortfilm, har vi brug for en mandling hovedrolle, Noah.
Jeg kan sende vores færdige manuskript, hvis du er nysgerrig og interesseret, så det kan læses igennem og rollen forståes. Den er minimalistisk, og vi benytter metoden “less is more”, ved at benytte masser af fysiske træk, udtryk og indtryk, frem for dialog, og generelt tale. Det foregår på en enkel location, lige ved vores Universitet, Aalborg Universitet, ude på Sydhavnen, på en mole ved vandet.
Det vil foregå over 2-3 dage, hvor dato og tidspunkter ses nedenunder.
Vi vil selvfølgelig sørge for en frokost, noget varmt at drikke, og generelt at sørge for der ikke mangler noget. Du vil som sagt blive vores hovedrolle, og med det kunne benytte vores færdige kortfilm til dit repetoir, samt blive featured i vores credits til filmen, og så bliver vores film vist til Riber-prisen 2014, hvor der vil være mulighed for at vinde en masse priser. (se http://riberprisen.dk for mere info).

Datoer og tidspunkter vil lige PT ligge som følgende:
d. 27. Oktober til d. 30. Oktober, foregående mellem morgen til sen eftermiddag.

Vi glæder os meget til at høre fra dig, og du er mere end velkommen til at stille en masse spørgsmål, hvis du er frisk, og ellers ringe til mig på mine kontaktoplysninger, så jeg kan informere yderligere!

Vh Jacob Benjamin Evaristi
Studerende på Humanistisk Informatik, 1. Semester, Aalborg Universitet på Sydhavnen



Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs