Del Borgerscenen søger medvirkende

Borgerscenen søger medvirkende

Informationsmøde
Onsdag den 23. april kl. 19.00
Jernbanegade 9, 9000 Aalborg

Kunne du have lyst til at dele dine erfaringer og oplevelser om krig med andre mennesker? Så er det måske dig, vi står og mangler.

Borgerscenen laver en forestilling om og med borgere der kender krig, som skal have premiere 14. maj 2015.

Indgangsvinklen er ikke bestemte eller aktuelle krigssituationer, men derimod når krigens arbejdere vender hjem, deraf titlen ”Hjemvendt”. På Borgerscenen arbejder vi ud to dogmer: vi lyver aldrig og borgerne fungerer altid som sig selv - aldrig som skuespillere.

Vi søger borgere med forskellige personlige erfaringer med krig. Det kan f.eks. være tidligere eller nuværende soldater, officerer, nødhjælpsarbejder, feltpræster, etc. – eller disse gruppers pårørende.

Tematikken omkring forestillingen vil være de forskellige konsekvenser af dansk krigsdeltagelse. Hertil skal det dog hurtigt tilføjes, at vi ønsker at lave en nuanceret forestilling, der tegner et billede af krig i al sin kompleksitet og mange facetter, vi vil ikke fremsætte ét bestemt synspunkt. Vi opererer ikke med en for- og imod holdning til krig, men vi ønsker at gå til det ud fra de berørtes forskellige virkeligheder.

Vi vil bestræbe os på at holde os strengt til de medvirkendes egne erfaringer, oplevelser og synspunkter og lade denne autenticitet udgøre forestillingens indhold.

Hvis dette opslag har fanget din interesse, vil vi gerne invitere dig til et informationsmøde på Aalborg Teater den 23. april 2014 – vi mødes i foyen kl. 19.00. På mødet vil instruktør Petrea Søe være tilstede, ligeledes vil dramaturg Jens Christian Lauenstein Led være der til at tale med alle de fremmødte omkring forestillingen.

Yderligere information og tilmelding til infoformationsmødet via mail.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs