Del Woman søger: Vil du give din veninde en makeover?

Woman søger: Vil du give din veninde en makeover?

Kære alle sammen,

De fleste af os kender hende. Vores kære veninde, der slet ikke kan se, hvor dejlig hun ser ud. Hende, der aldrig vil have den stramme, korte kjole på, fordi hun mener, hun er for tyk. Hende, der nægter at tro på, at mænd kan være interesserede i hende på grund af hendes udseende. Hende der ser rynker, deller og små bryster, når du ser en smuk kvinde, der skjuler sig i kedeligt, uformeligt tøj og som aldrig gør noget ud af tøj og makeup.

Det er på tide, at hun får øjnene op for, hvor smuk og attraktiv hun er, og det skal vi hjælpe hende med. Dig og Woman. Jeg opfordrer dig derfor til at skrive en mail til mig, hvis du har en veninde, der har brug for hjælp til at indse, hvor dejlig hun er.

Vi giver hende en makeover, så hun får hjælp til hår, makeup og et lækkert outfit, og så går du og jeg på gaden med hende og hører, hvordan helt fremmede synes, hun ser ud. Til slut får din veninde lov til at høre alle reaktionerne.

Vil du give din veninde en ordentlig portion selvtillid? Og vil I begge have en sjov dag med hinanden og resten af Woman-teamet? Så skal du sende mig en mail. Skriv, hvorfor din veninde fortjener at blive valgt. Vedhæft et billede af jer begge to (I behøver ikke stå sammen på billedet). Skriv jeres alder og dine kontaktoplysninger, så hører du fra mig.

Jeg glæder mig til at læse jeres nomineringer!

Kærlig hilsen

Cordelia Weber, Journalist på Woman


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs